Gelukkig is het niet meer zo heet en kunnen we weer ‘normaal’ eten. Dit zit er deze week in Kratje Koekendorp:
- Kasbonen, onbespoten van Voorne-Putten.
- Spitskool, van Voorne-Putten.
- Snijbiet, uit Zuidland. Deze snijbiet wordt heel jong gesneden waardoor de snijbiet heel fijn is. Hierdoor is ze goed te gebruiken voor salades.
- Bloemkool, van Voorne-Putten.
- Andijvie, uit Rhoon
- (Soep) tomaten, biologisch van Voorne-Putten.
- Komkommer, biologisch van Voorne-Putten.
- Aardbeien, de kleintjes van de Brabantse wal.
- Rode appelsap van de Bayamarissa appel, uit de Hoeksche Waard.
En daar kun je dit mee maken:
- Snijbiet frittata met feta
- Tomatensaus van verse tomaten en basilicum
- Gadogado
Bestel jouw Kratje Koekendorp voor woensdagavond 21:00 uur. We bezorgen het Kratje voor 2,50 in Nissewaard en Hellevoetsluis en voor 4,95 op de rest van Voorne Putten.