Nu: GRATIS bezorging in Zuidland en Simonshaven!

Het lifestyle en business-magazine Nissewaard besteedt in het de winter 2021 editie aandacht aan de regionale productie van voedsel. In de uitgestippelde boerderijenroute ontbreekt ook Boerderijwinkel Zevenbergen niet.

Voor het artikel bezocht burgemeester Foort van Oosten verschillende boerderijwinkels en andere agrarisch ondernemers in Nissewaard. Daar hoorden wij ook bij. Pagina-groot staan Yvonne en Gertjan dan ook in het magazine. Ze gingen samen met de burgervader en ons unieke Kratje Koekendorp op de foto. Van Oosten zegt over boerderijwinkels: ‘Producten halen bij de boer blijft natuurlijk bijzonder, terwijl het eigenlijk de meest natuurlijkevorm van eten halen is. Het is gezond en je draagt bij aan de lokale economie. Bij alle boerderijen werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik de allermooiste producten mee. Wat een prachtondernemingen hebben we toch in Nissewaard. Daar ben ik als burgemeester echt trots op. Ik raad iedereen aan om langs deze mooie boerderijwinkels te gaan. Verser dan dit krijg je niet en het is ook nog eens een leuk uitje met de hele familie.’ In het blad staan ook leuke artikelen over Ruud Hoogendoorn van restaurant De Hoecksack en over de geschiedenis van Abbenbroek.

Nissewaard Lifestyle & Business, najaar 2021

 

 

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!
Categorieën: Blog

JOUW WINKELWAGEN
  • Er zitten geen producten in de winkelwagen
0