Nu: GRATIS bezorging in Zuidland en Simonshaven!

Zonder oliebollen is het geen echt oud en nieuw. Daarom vroegen we Bakkerij van Harberden om oliebollen voor ons te bakken. Vrijdag kun je ze afhalen. Voor de liefhebbers hebben we dan ook gerookte paling!

De oliebollen kun je van te voren bestellen, zodat je niet met lege handen staat. Daarvoor kun je het onderstaande formulier invullen, dan liggen de oliebollen vrijdag vanaf ongeveer 12.00 uur voor je klaar. Hou je van gerookte paling? Dan kun je die dezelfde dag ook in de Boerderijwinkel kopen. Adrie Hoogendijk, je weet wel van de vis van vorige week, zal namelijk donderdag paling roken. Zijn dochter Annet verkoopt het wederom bij onze winkel. En helaas, die kun je niet van te voren bestellen. Op is dus echt op…

Ja, ik wil oliebollen bestellen!

De door bakker van Harberden gebakken oliebollen kosten 1,25 per stuk. Een zak van 10 stuks kost 11,50 euro.


Ik haal mijn gereserveerde oliebollen zaterdag 31 december 2022 tussen 11.00 en 16.00 uur op in Zuidland en betaal bij het afhalen. Een oliebol kost 1,25. Per 10 betaal ik 11,50 euro.

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!
Categorieën: Blog

JOUW WINKELWAGEN
  • Er zitten geen producten in de winkelwagen
0