Nu: GRATIS bezorging in Zuidland en Simonshaven!

Deze maand laten we weer een koe slachten van Johan Bergeijk. Zijn partner Ilonka maakt daar weer pakketten van 10 kilo van. De koe is een kruising tussen een Blonde d’Aquitaine en een dikbil. Het vlees is mals, fijndradig en vol van smaak.

Elk pakket weegt 10 kilo en bevat alle verschillende soorten vlees van de koe. Je moet het vlees nog wel zelf in porties verdelen en invriezen. Een kilo vlees kost 14,50 euro per kilo. Een pakket kost dus 145 euro.

LET OP: Mocht het aantal reserveringen het totaal aantal beschikbare pakketten overstijgen, en die kans bestaat, dan kom je op de lijst voor de volgende koe die geslacht gaat worden.

Ja, ik reserveer een of meerdere rundvleespakketten.

Ik haal mijn gereserveerde pakketten op in Zuidland zodra er contact met mij is opgenomen. 

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!
Categorieën: Blog

JOUW WINKELWAGEN
  • Er zitten geen producten in de winkelwagen
0